ЗА НАС

Виктория 2000 ЕООД, град Велико Търново предлага оригинална японска техника на реномирани световни марки както и различни марки и модели климатици произведени в други страни.
Предлаганата техника е нова и втора употреба, произведена от Япония, за вътрешния пазар на Япония. Предлаганите климатични системи са инверторни и хиперинверторни. (DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, SHARP, FUJITSU, SANYO, NATIONAL, HITACHI, PANASONIC)
Това само по себе си е гарантира за качеството и произхода на техниката. Уредите гарантират отопление до – 25о С и охлаждане до + 45о С.

Японските стандарти гарантират изключително ниското ниво на шум, както на външните, така и на вътрешните тела, много висока икономичност, перфектна изработка, качество и дълги години работа. Предлагаме и голямо разнообразие от марки и модели климатици произведени в други страни :Малайзия, Тайланд, Чехия, Китай на марките: DAIKIN, MITSUBISHI, FUJITSU, GENERAL, FUJI, TOSHIBA,GREE, LG, HITACHI, MIDEA,AUX

Ще ви предложим консултация от специалист в областта на климатичната техника, за да определим идеалния за вас климатик, според вашите желания и особеностите на помещението, където ще се монтира климатикът.
При необходимост наш специалист ще извърши професионален оглед (безплатен) на обекта или обектите, където ще се монтират климатиците.
По желание на клиента може да изработим оферти за климатизация на помещение според вашите изисквания и нужди.
Основната ни дейност е по продажбата на качествени енергоспестяващи климатици.
Предлагаме също и монтаж не само на климатици закупени от нас, но и на климатици закупени от други фирми. Разбира се, монтажът се извършва от специалисти с нужния опит и квалификация, затова няма значение дали климатикът, който сте закупили е нов или втора употреба; инверторен или конвенционален; японски, китайски или друг, услугата по монтажа ще бъде извършена бързо и компетентно.
Сервизна дейност, свързана с обслужването на наши и чужди климатици, поддръжка, профилактика, ремонт, диагностика на климатика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, на място в дома ви или в сервизната ни база.