За нас

офис техника
офис техника

За нас

Виктория 2000 ЕООД, град Велико Търново предлага оригинална японска техника на реномирани световни марки както и различни марки и модели климатици произведени в други страни.
Предлаганата техника е нова и втора употреба, произведена от Япония, за вътрешния пазар на Япония. Предлаганите климатични системи са инверторни и хиперинверторни. (DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, SHARP, FUJITSU, SANYO, NATIONAL, HITACHI, PANASONIC)
Това само по себе си е гарантира за качеството и произхода на техниката. Уредите гарантират отопление до – 25о С и охлаждане до + 45о С.

Японските стандарти гарантират изключително ниското ниво на шум, както на външните, така и на вътрешните тела, много висока икономичност, перфектна изработка, качество и дълги години работа. Предлагаме и голямо разнообразие от марки и модели климатици произведени в други страни :Малайзия, Тайланд, Чехия, Китай на марките: DAIKIN, MITSUBISHI, FUJITSU, GENERAL, FUJI, TOSHIBA,GREE, LG, HITACHI, MIDEA,AUX

  •  Ще ви предложим консултация от специалист в областта на климатичната техника, за да определим идеалния за вас климатик, според вашите желания и особеностите на помещението, където ще се монтира климатикът.
  •  При необходимост наш специалист ще извърши професионален оглед (безплатен) на обекта или обектите, където ще се монтират климатиците.
  • По желание на клиента може да изработим оферти за климатизация на помещение според вашите изисквания и нужди.
  • Основната ни дейност е по  продажбата на качествени енергоспестяващи климатици.
  • Предлагаме също и монтаж не само на климатици закупени от нас, но и на климатици закупени от други фирми. Разбира се, монтажът се извършва от специалисти с нужния опит и квалификация, затова няма значение дали климатикът, който сте закупили е нов или втора употреба; инверторен или конвенционален; японски, китайски или друг, услугата по монтажа ще бъде извършена бързо и компетентно.
  • Сервизна дейност, свързана с обслужването на наши и чужди климатици, поддръжка, профилактика, ремонт, диагностика на климатика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, на място в дома ви или в сервизната ни база.

Пишете ни

Политика на поверителност

Виктория 2000 ЕООД

Адрес 1: гр. Велико Търново, ул. Ален Мак 7А - магазин

Адрес 2: гр. Велико Търново, ул. Оборище 4 - зареждане и ремонт на aвтоклиматици 

GSM: 088 8 352 862
GSM: 089 9 153 822

E-mail: viktoria2000vv@abv.bg

Работно Време

Магазин Ален Мак 7А:

Пон. - Пет.: 09:00 –18:30
Събота:  10:00-16:00
Неделя:  Почивен ден

Магазин Оборище 4:

Пон. - Пет.: 10:00 –18:30
Събота:  10:30-16:00
Неделя:  Почивен ден

 

Виктория2000